hits

Anne Serina

http://anneserina94.blogg.no/

Getting ready

  • 21.03.2015, 15:19

Hei!

God lørdags ettermidag. I dag har eg at besøk av dei eg er tante til, som har vore veldig koseligt. Nå skal eg starks begynne å gjere meg klar for kvelden. Skal se om eg får tatt outfit bilder før eg går ut i kveld. 

Bilde tatt nettopp:P

Snakkis♥

Helg

  • 20.03.2015, 18:22

Hei!

God helg alle sammen. Nå skal det bli godt med helg itte ein arbeidsuke.  I kveld skal eg vara med ei vennine som blir veldig koseligt.  Vett det ikkje har blitt blogging dei siste dagene. Men skal prøve å blit litt flinkere til å blogge ofte. 

Hva skal dere i helgen?

 

 

Søndag

  • 15.03.2015, 19:33

Hei!

God søndags kveld alle samme. Sov over sjå ei vennine i går kveld, som var veldig koseligt. I dag har eg ryddet rommet mitt. Nå sitte eg her med ei ander vennine av meg, vett ikkje heilt kva me skal finne på enda. 

Nå skal me stikke ut ein tur. 

Snakkis♥

God morgen

  • 14.03.2015, 10:43

Hei!

God morgen nå har eg vore oppe ein stund. Skal prøve å lage noen blogginnleg i dag som er klar når eg ikkje har tid te å blogge ein dag. 

Sko blogge men fikk ikkje tid, i går kveld var eg på kino med to venniner som var koseligt. 

Snakkis♥

If you can dream it you can do it

  • 13.03.2015, 16:53

Hei!

Synest?

 

Tebake

  • 11.03.2015, 14:06

Hei!

Nå er det veldg lenge siden sist eg var her inne å skreiv eit innlegg til dere.  Har ikkje noen grunn til eg ikkje har blogget den siste måned. Vett eg har sagt dette ofte at eg skal bli flinkere til å blogge å det. Men skal hverfall prøve å få til å lage eitt innlegg om dagen. 

Nå skal eg starks begyne å gjere meg klar for eg skal ut med noen venner. Så vett ikkje om eg får tid til å blogge meir i dag. 

Iphone- bilde så ikkje det beste bilde.

Snakkis♥

anneserina94

Hei ! Velkommen te min blogg. På denne blogger eg om det meste og det som faller inn for meg:D

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no